Bag om

Året var 1990, hvor Reklamefirmaet Helle AS blev etableret. Det var en stor drøm, der blev til virkelighed. Drømmen om at starte en virksomhed, baseret på dedikation og passion og se den vokse sig solid og stærk. Gennem årene er der tænkt mange kreative tanker, opnået lærerige erfaringer og høstet mange positive anerkendelser. Hele tre forskellige adresser i det Københavnske Nordvest kvarter er det blevet til.

I dag, 28 år efter, huser vi seks dedikeret medarbejdere, der hver især bidrager med forskellige kompetencer. Stadig bosat i København Nordvest med egen produktion og leveringsdygtige i stort set alt indenfor den grafiske verden. Vi er med tiden blevet en betydelig leverandør og samarbejdspartner til Storkøbenhavns virksomheder, museer og biblioteker. Kvalitet betyder meget for os. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores arbejde og mener, det er én af vores spidskompetencer.

Drømmen og passionen er stadig en stor drivkraft! Vi ønsker at hjælpe med udsmykning af storbyen og arbejder stadig allesammen dedikeret i en branche i konstant udvikling.

Det er med stor stolthed, at vi byder jer velkommen hos Helle AS

 

lige nu…

Vi følger meget med i tidens tendenser, men vi lytter også meget til vores egen mavefornemmelse og har vores egen holdning til, hvad vi selv synes fungerer. Vi prøver hele tiden nye ting af, både materialemæssigt, grafisk osv.  Lige nu er vi vilde med metaller, især guld og messing!

vores pylon

Pylonen møder du, så snart du besøger os i Nordvest.

Vi er vilde med at skifte dekorationen af pylonen løbende og skifter altid i takt med, at vi også skifter vores interne vindues- og vægdekoration, autosignatur osv. Som en rød tråd gennem det hele.  Det er vigtigt for os at gøre den visuelle oplevelse af Helle AS nytænkende og spændende.

Tag gerne et smugkig her igennem tidens forskellige dekorationer….

 

FIND OS HER

Vi holder til på Rentemestervej 39 i det moderne Nordvest i København 

KONTAKT OS HER